Wat is het jeugdhonk?

Wie zijn wij?
Jeugdhonk Wanroij is een jongerenorganisatie voor de jeugd van Wanroij en omgeving tussen de 11 en 16 jaar, die eens in de 2 weken de jeugd een leuke avond willen geven. Wij doen dit inmiddels in onze nieuwe locatie "t Wapen van Wanroij" op de eerste verdieping waar wij één lokaal omgebouwd hebben tot een gezellige ruimte voor de jeugd.

Hoe vaak is het jeugdhonk open?
Over het algemeen is het twee keer per maand jeugdhonk. Meestal is het de ene keer open honk met een kleine activiteit (bijv. filmavond of game-avond) en de andere keer is het een grote activiteit zoals laserschieten of schaatsen. Daarnaast gaan we met alle leden aan het einde van het honkseizoen naar een pretpark toe.

Open honk
Tijdens deze avonden is het honk in het Wapen van Wanroij open waar jullie kunnen tafelvoetballen, tafeltennissen, zelf voor DJ kunnen spelen, kunnen playstationen of gewoon relax kunnen zitten om wat tv te kijken en even bij te kletsen. Op deze avonden wordt meestal een kleine activiteit georganiseerd zoals een tafelvoetbaltoernooi of een filmavond maar het is niet verplicht hier aan mee te doen, je kunt ook gewoon wat anders in het honk gaan doen. Wij beschikken over een BEAMER MET GROOT BEELDSCHERM waarop we op spectaculaire wijze films, playstation en tv kunnen projecteren. Op deze avonden is altijd voldoende leiding aanwezig om jullie een beetje in de gaten te kunnen houden en waar jullie eventueel met problemen en vragen terecht kunnen. Ook is er drinken en wat snoep aanwezig wat jullie tegen een kleine vergoeding kunnen kopen. De openingstijden zijn van 19.30 tot 22.00 uur.

Activiteiten
Ook dit jaar staan er weer leuke en spannende activiteiten op het programma. Op deze avonden is de ruimte die wij gebruiken op de open honk avonden gesloten, maar vertrekken we wel vanaf het Wapen van Wanroij om met zijn allen wat leuks of spannends te gaan doen. Ook bij deze activiteiten is er altijd voldoende leiding aanwezig om alles goed te laten verlopen. Bij activiteiten die om speciale begeleiding vragen zijn er altijd professionals aanwezig. De activiteiten worden altijd ruim van te voren aangekondigd in het Wanroij's Nieuws met de vertrektijden en kosten. Voor deze activiteiten moet je jezelf aanmelden, zodat wij genoeg auto’s of een bus en dergerlijke kunnen regelen. Aanmelden voor een activiteit gebeurdt via de website. Onder het kopje 'Activiteit' staat de activiteit, hier kun je jezelf inschrijven voor de activiteit. Als je jezelf opgegeven hebt krijg je via de e-mail een bevestiging opgestuurd.

Wat kost het jeugdhonk?
Het jeugdhonk kost per jaar €30,00 euro aan lidmaatschap. Maar voor deze €30,00 euro krijg je gratis entree tot de open honk avonden en altijd flinke kortingen op de activiteiten. Voor de activiteiten wordt meestal nog een extra vergoeding gevraagd om de kosten gedeeltelijk te dekken, de hoogte van dit bedrag is bij elke activiteit verschillend, maar het zijn nooit grote bedragen. Daarnaast gaan we aan het einde van het seizoen als afsluiter naar een pretpark. De eindactiviteit is enkel voor leden.